Da Daj

Dagen var kaos , jag vet inte hur många känslor jag har känt idag. Men jag tror inte ni vill veta.

Nu ska jag ut och skjuta lite sen blire sängen med "Gullivers Resor", och tro det eller ej, JAG GILLAR'T! :D


Da Daj

Dagen var kaos , jag vet inte hur många känslor jag har känt idag. Men jag tror inte ni vill veta.

Nu ska jag ut och skjuta lite sen blire sängen med "Gullivers Resor", och tro det eller ej, JAG GILLAR'T! :D


Bedtimestories

... men ja, det var ju PRAKTIKANTEN som sa det - så man vet ju inte om det var sant... Sen hade vi träning och den var rolig även fast vi var åtta och det inte var vår vanliga tränare. Sen hem, STRESSA och till uppsala herrmatch. Grymt kul men de förlorade med 1! Spänning på slutet, jag skrek och jag vet inte vad. MEN DET VAR GRYMT KUL (oj jag hade visst redan skrivit det!)

But now it's time for bed


OJOJOJ

Hej bloggen! Har hämtat mig lite från igår, men inte helt. Men ändå så har dagen varit bra. Vi hade prov och alla fuskade tydligen fast jag inte alls märkte något, men ja, det var ju PRAKTIKANTEN som sa det - så


....

lämnade det såhär och om en minut måste jag rusa till busshållsplatsen , julia ska hämta mig där ! skriver klart sen :D


Soorriiie

INGEN BLOGGDAG IDAG , är bara trött och alla dåliga saker man kan vara !


HKKKKK

Kom nyss hem från Öppet hus på min skola. Det var kul för det ända ämne jag hade var HK (dubbeltimme). Vi bakade julbak. Sen så åt vi det och fick sluta, men det var typ "IDOL" och Shajwan uppträdde med sin grupp.

HON VAR BÄSTASTE ! :D

Idag så har vi haft vanlig skola till lunch, men sedan så fick vi förbereda inför Öppet hus. Gissa vad vi fick göra ?!

- Baka pepparkakshus! Vi var åtta som byggde fyra hus, MEN bara två hus klarade sig (ett av dem var såklart jag). En av de som inte blev klara gick sönder för mycket och de andra blev pepparkakorna helt svarta.
Såhär: Svart 190 (Fattar inte varför jag INTE tog kort på det!!!)




Jag gjorde de närmaste lussebullarna de lite bruna här  ^^


Shajwan längst åt vänster  <<<< (inte så bra bild jagvet, mobilkamera ni vet!)


Taylor Momsen escapes Paparazzi



HAHHA, This is FUN!

Taylor Momsen är trött på alla papparazzi:s och bjuder de på en show! (Såklart är det fejkat...)

Men en sak som inte är fejkad, tänk dig att du var henne och det kom så många så nära dig. Ser ni? Tar kort en millimeter från ansiktet, då är det inte tal om fel vinkel eller så då är det bara att ta det som kommer. TÄNK (riktigt noga) om det hade varit du och det händer varje dag, jag skulle inte våga gå ut!

Men som tur är så lever vi i Sverige och som tur är så är jag inte så där känd...


We like (not) ?


H&M 1299:-  MONKI - 350:-

Vad tycker ni om dessa skor? Har sett de mer och mer i alla affärer...

Jag tycker diss, diss, diss!

You like ?!


Dagen

Haha, nadia skrev: Är jag en dålig bloggerska?

Hon har typ gjort tre inlägg/dag om inte mer, så jag var tvungen att tänka: "Om hon var det, vad är jag då?"

Men nej! Jag har varken ork, lust eller tid för att blogga... Och inläggen kommer inte bli bra om jag inte orkar, inte gör med vilja eller måste skriva inlägg på 1min, så det blir kanske 1 inlägg eller mindre per dag, jag är ledsen!

Men idag har jag tid, ork och lust! Bra va?

Dagen:

Vi skulle gå till tingsrätten (Haha, när jag sa det till mormor sa hon: Vad har du nu gjort för något dumt ...) och senast vara där 8.45. Lite sovmorgon iallafall! Men när vi kom dit så fick vi reda på att det inte var några fall idag, så det var bara en "genomgång" eller vad man ska kalla det... Vi slutade där kvart i tio och det betydde att vi hade rast och lunch fram till halv två = 3h och 45 minuter! Jag, Thato, Stina och Ella gick runt lite. Bland annat till Ur&Penn där hälsade på Joanna, hon praoar. Sen blev det Subway (haha, SW shajwan...) och dit kom julia, Tobbe och Emil. Alla vi åt och sen gick vi lite mer på stan. Men när vi kom till Panini så stannade Ella och Stina och vi andra fortsatte, bland annat så fick vi in Tobbe och Emil på VILA (HAHAH). VI bestämnde oss för att åka hem, men vi såg bussen längre fram och började springa. Då skrek Thato: "Vi kommer förlora!" Höhö. (bli inte arg nu Thato ...) Men vi åkte bara två stationer och sen gick vi resten=mycket roligare! Vi gick till pluggtimmen som man inte behövde vara på men om man ville fick man (vi hade ju lixom inget att göra på stan) där blev det liiiite youtubeklipp. Sen HKprov och det gick bra. Hem själv och nu här framför datan, ska nog plugga lite sen blire träning!



Liten vs. Stor



Emil likar Dimme eller vad?



Ellisch



:D - ^^



Gud vad många bilder det blev på tobbe ...


Tjabadabado

Måste börja med att säga: Förlåt! Men jag snor ett citat från Thatos blogg:
- ... livet som 14 åring är svårt.

Det är verkligen sant, jag har nog inte varit med kompisar förutom skolan och träningar sen för två helger sedan. Svenskan tar död på mig, franskan likaså. Matten och NO:n går ganska bra. Engelskan satsar jag hårt på så där jobbar jag mycket=hårt. SO:n är normalt bara.

Från skolan i allmänhet till skolan idag:

- Det bärjade med Idrott och vi dansade. Riktigt roligt (inte nån sån där tråkig pardans, även fast vi ska göra det nästa vecka) LINEDANCE :D Efter det svenska. 30 visanalyser av en och samma sång , intressant ? Njaäe.. Engelska och bokrecension. Det gick riktigt, RIKTIGT bra för mig. Franska och jag säger bara: HAHAHAHAHAHAHAHAHHA! Lunch och det blev nån brunsås med ANJOVIS, jag skulle smaka men det var inte alls gott. Men som tur var fanns det vitlökssås, gissa hur min andedräkt var sedan, uaäck! SO och NO. På No:n fick jag MVG 51/54. Och det var en trepoängare som jag hade fel på och jag tänkte helt konstigt där. Men jag tror inte ni vill veta, så krångligt. Vi slutade halv fyra idag och 4 har vi träning så vi fick skjuts av Stina. Det var en ganska bra träning med tankte på omständigheterna. Nu blire nån HarryPotter-film (som alltid)

jag vet jag är BESATT !


Pluggishästis

Tyvärr, idag kommer det inte heller att vara så mycket uppdaterande. Jag har en Bellmanläöxa och ska laga mat enligt Tallriksmodellen. På första ska vi skriva ett helt a4 dataskrivet om hans liv. Kul va? Nej inte ett dugg...

Så det kommer att vara min sysselsättning idag. Önska mig lycka till! -,-


Tja, det var ett tag sen!

Längesen, men den här gången är det för att jag veerkligen inte haft tid. Varit på läger, men tror ni att jag orkar skriva om det här? Svar: Nej ... Haha, jag skulle kunna somna på fläcken (hehe) men jag väntar till typ åtta ... DÅ ska jag sova som en stock!

Idag blir det inte så mycket bloggning för jag har 370 olästa inlägg på bloglovin' + alla mina vänner!

(okej, det är inte anledningen, men jag orkar inte blogga idag!)


Rachel Bilson


Linne - Gina 129:-
Jeans - Tretton.se 400:-
Väst - H&M 199:-
Solisar - Nelly 549:-
Sandaler - Ellos 349:- (rea)
Halsband - KappAhl 99:-
Väska - Asos £30.00
BH - Lindex 179:-

We like!?


CHECK THIS OUT!

Jag är helt förälskad i den här klänningen, och till det där priset. Den finns på H&M på Nyheter och kom nyss in. Men självklart så var den slutsåld när jag kom dit idag, gissa om jag blev arg?

We like klänningen? Självklart!
We like att den är slutsåld? BAAAAJS !


Jessica Biel


Se så fin hon är! Saknar ord ...

Visste du att ... ?

Nu ska jag skriva miljoner inlägg, som kompensation för mitt dåliga bloggande senaste dagarna!



- Madonnas IQ ligger på 140, en "normal" person har 110.

- Enligt Forbes (tidning) så är Angelina Jolie världens mäktigaste kändis

- Enligt samma lista så ligger Kobe Bryant 10:a och Michael Jordan på 19:onde plats, Lebron James platsen efter.

- Spencer Pratt jämför Heidi Montag med Michael Jackson:
"Under en intervju med MTV sa Spencer nämligen att hans nya fru och The Hills-kollega Heidi Montag (Pratt) är den nya, moderna Michael Jackson! När reportern påminde Spencer om att värna om Michaels död sa Spencer: "Jo, fast det är som om Michael Jackson, som är i himlen nu, har skickat ned sin ande till Heidi och det är därför hon sjunger så fantastiskt bra!" [Källa]


Kändiskåta, några?

Taylo Swift



Kolla HELA KLIPPET! 
Taylor Swift besöker något program och har skrivit en sång dagen till ära. Men hon tar upp sitt gamla ex Joe Jonas, pratar om Kanyes misstag i VMA och nänmer att hon dejtar Taylor Lautner. Inte så vanligt i Hollywood, va?


Tha day

Längesen man var här, ska försöka bättra mig!

Idag försökte jag mobilblogga från chagall i st:per, men tyvärr var "nyckelordet fel"? Aja, får försöka fixa det någon annan gång ... orkar inte nu.

Dagen har i alla fall varit såhär: Skola och världens äckligaste mat i skolan (om det kommer från mig, då... då är det RIKTIGT illa!) så jag och Thato var så smarta och köpte färdigmat på LIDL (haha). Då hände roligaste saken, men om jag skriver vad blir Thato superarg (?) ... Sen på SO ska vi göra en rättegång och det gick riktigt bra, och jag tycker att den är lagom. Vi gick till biblioteket i skolan och Nadia och Thato skulle fixa sina böcker. Thato och jag tog bussen (som förövrigt tog hundra år på sig att komma) och Nadia cyklade. På stan handlade vi lite saker(lackleggins, skor). Jag la undan ett par skor och köpte en vattenflaska. Vi blev trötta och skulle köpa glass på McDonald's men de hade ingen, så vi gick till Burger King och jag hade aldrig ätit deras BKool, men den var goood. Sen så hände MASSA saker där som jag absolut inte får ta upp i bloggen. Vi mötte upp Rodan och Tomas var och klippte sig. Sen så var han klar och Rodan skulle klippa sig och vi satt vid chagall och orkade inte gå nånstans. Rodan var klar och han kom, men Tomas vågade inte (enligt Rodan) så han gick hem (höhö). OCH VET NI VEM JAG SÅG DÅ? WEINE !!! Haha, lite dåligt att ta upp i bloggen, men var bara tvungen att skriva det. (För Julia, hihi)

Långt inlägg som har tagit Hundra år att skriva, för har samtidigt hållt på med FAcebook, MSN och mobilen.



PS, nu blev det ett sånt här personligt inlägg som Thato och Nadia ville ha!


Hjälpen är funnen

JAAA ! Nu är jag klar med mitt pluggande och ska i säng ungefär nu ...

Ingen vidare bloggdag, det kommer det inte bli imorgon heller. Och inte i över morgon! Mina stackars läsare, vad ska ni göra utan mig? (Jag driver bara)

Men jag tar igen det på söndag!

Godnatt :D


Snaabbt..

Nu måste jag skriva ett snabbt inlägg för om två minuter har jag lovat mamma att jag ska börja plugga. Jag missar konfan för den dära svenskasaken som alla säger är så svår, men Thato måste smsa mig så jag vet vad jag ska göra.

En minut kvar ..

Skolan var okej, bara fyra lektioner och på sporten kunde jag inte vara med, så jag bara gled runt .. (haha). Sen åkte jag till stan för att köpa ett busskort. Äntligen! Och sen hade jag ingen lust att åka hem så jag gick runt lite(trots att jag visste att jag skulle plugga). Men inne på VILA hittade jag ett armband för 20kr! Visar sen för nu har jag gått övertiden, puuus!


Showertime!

Jag har inte riktigt följt min planeringslista för idag. Men jag har nästan och nu kom jag på en till grej som jag måste göra: duscha! För jag hoppas, hoooppas att jag kan gå till skolan imorgon. Mitt halsont är borta men min näsa ... ja jag tror inte ni vill veta. Nyser gör jag också!

Så nu ska jag dusha och sen är det God Natt!


Dissad!



Lauren Conrad har en GENOMSKINLIG klänning på röda mattan, kan det överhuvudtaget bli snyggt då?


Cindy Crawford vs. Demi Moore



Jag tycker ingen passar riktigt bra, men om man måste välja så tror jag att jag väljer Cindy. Vad tycker ni?

Förra "Duellen" vann Ali Lohan!


Förklarar mina kategorier

Det är många som har undrat och nu förklarar jag en gång för alla!

Ni ser i mina kategorier, jag har tre bokstäver innan själva namnen: A, K och M.

Det betyder:

A: Allmänt, AnMiss, Amanda (vad man vill, jag har inte riktigt bestämt mig)
K: Kändisar (låter töntigt och jag skulle kunna byta ut till tex C- celebs, men jag har det här så länge bara!)
M: Mode (men som jag säger i min presentation, jag menar egentligen kläder och min egna stil där men jag kallar det mode...)

Varför har jag såhär då?

Jo, för att det ska vara enklare att hitta den kategori'n som man letar efter. Jag vet att man kan göra på andra sätt i kodmallen, men jag erkänner: jag är för slö för det...


Gina's paljetter



Vad tycker ni om Gina Tricot's paljettkläder? Gina är känd för att kopiera och följa trenderna mycket och paljetttrenden är het just nu.

På frågan "We like?" så svarar jag: YES! Vad tycker ni?


Dagens tankar

Jaha, då var man sjuk idag också. Det är något jag verkligen inte vill! För det första måste man ta igen allt när man kommer till baka, för det andra måste man plugga när man är sjuk så att man inte har överfullt med plugg och för det tredje är det inte roligt att var sjuk överhuvudtaget! Jag kan säkert komma på många fler alternativ, men jag vill ju inte tråka ut er...

Idag är planerna:
- Lite plugg
- Läsa "Harry Potter and the Camber of Secrets"
- Dator+bloggar
- Sova tidigt TIDIGT!


Twilight - New moon



Jag är med och tävliar på milliisens blogg. Hoppas att jag vinner!


Bedtimestories

Nu ska jag sova!

Visste du att ... ?

- Beyoncé är allergisk mot parfym, men hon gör ändå reklam för Tommy Hilfigers "True Star"

- Patrick Dempsey från "Cityakuten" kan jonglera

- Heidi Klum är konstnär

- Mariah Carey kallades för "Mirage" (hägring) i gymnasiet för att hon aldrig dök upp på lektionerna


En sann diva ?


Följ mig på Bloglivin'

Nu har jag skaffat Bloglovin' och det är bara att lägga in mig här:

bloglovin

Så nu ska jag sluta med reklam och snart kommer nya frächa inläggg!

Håller på att fixa Bloglovin'

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1227777/anmiss?claim=e5x824uf682">Följ min blogg med bloglovin</a>

Planering och

Sitter här sjuk och önskar innerligt att jag kan gå till skolan imorgon även fast onsdag är den värsta dagen i veckan ... För jag måste bli frisk!

Nu har jag iallafall planerat helgen (för då kommer jag ändå att var frisk) och det kommer säkert att bli lyckat. Ska sitta i gympasalar och titta på matcher. Låter mycket mycket tråkigare än vad det är!

Lördag: Börjar med att kolla på vits match klockan kvart över nio och jag åker nog buss dit med Julia. Sen ska hon, jag och Thato till stan (lunch?). Efter det har röd två matcher i fsk och så går vi dit.

Söndag har vi en match mot Central och hoppas vi vinner!


Klä dig som Taylor Momsen



Solglasögon - brillor.nu 109:-
Skinnjacka - H&M 399:-
Tisha - H&M 99:-
Kjol - H&M 69:50 (rea)
Svart armband - chique.se 129:-
Nagellack - depend 25:-
Slips - slipskompaniet.se 159:-
Pärlhalsband - aldora.se 129:-
Läppstift - Lancôme $24
Skor - Nelly 399:-

Anne Hathaway



Anne Hathaway från bland annat "En prinsessas dagbok" klär sig snyggt i lila och volym i håret.


Sick again

Sitter här hemma, sjuk idag. Inte alls kul och jag skulle mycket hellre vilja gå till skolan. Hemkunskap idag och massor med sociala kompisar där vs. data, plugga, data eller sova. Så ni förstår nog vad jag menar.

Inte så bra uppdatering idag för jag ska plugga och jag får ont i huvudet av datorn. Jag brukar aldrig få ont i huvudet men jag fick det nyss... Mycket tråkigt faktiskt.


Sick head

Kliar så in i Norden (driv) i min näsa och jag tror att jag ska gå och lägga mig nu .. Så inga mer inlägg idag inte.

Visste du att ... ?

- Tom Jones har försäkrat sitt brösthår för 56 miljoner kronor

- Pamela Anderson är rädd för sin egen spegelbild

- Madonna sa en gång: "Klä dig som Britney Spears och tänk som mig så kommer allt att gå bra!"

- Katie Holmes spenderade 100 miljoner (dollar eller kronor vet jag ej...) halvår.



h a h a till bilden!


Ali vs. Lindsay



Ali och Lindsay Lohan är syskon och syskon duellerar väl ?
Miley vann förra duellen men 2-0

A diss today



Whitney Port brukar ha en fin stil. Men hennes midje höga, vida shorts och korta tröja tycker inte jag passar ihop. Hennes sura min hjälper inte heller ...


Cokolate

Skolan var som vanligt bara, inget speciellt förutom Hjä-älp ! (internskämt)

När jag kom hem satte jag mig framför datorn med tomatsoppa och en toast. Men när jag kollade på Gaybloggen så såg jag att de hade druckigt varm choklad och vilket sug jag fick för det. Minst ett halv år sen jag drack det! Så jag gjorde iordning en kopp varm choklad och två bullar. Egentligen så är det inte bra, men jag kan skylla på att jag är på väg att bli förkyld. Inget som jag har skrivit i bloggen men när jag vaknade idag hade jag fruktansvärt ont i halsen och näsan har kliat hela dagen. Hoppas jag kan vara med på träningarna imorgon!

 
jag är medveten om att jag har röda ögon men orkade inte redigera det ..


021109

Har tid över innan jag ska hoppa på bussen, så jag kan passa på att blogga!



mittbena
kofta - kappahl
linne - newbody
kjol - gina
strumpbyxor - gina
sockar mormor



Vad tycker ni om min mittbena ?

Sorry, my nice blogreaders! (?)

Måste bara säga: FÖRLÅT, att jag inte har bloggat på två dagar. Men jag tänkte faktiskt mmsblogga, men vågade inte. Inte för att det är läskigt eller så, men mina bloggläsare är ju så smarta att de fattar vad jag menar ?

Jag kommer inte uppdatera idag, men imorgon kör jag på som vanligt!



Till STARTSIDAN

Hej, jag heter Amanda och är 14 år. Bor i uppsala. Min blogg handlar om kändisar, mig och mode (eller kläder är nog ett bättre utryck, jag följer inte modet så bra utan tar på mig det jag tycker är fint). Mitt bloggnamn fick jag från att jag av en kompis kallades amisch och sen ändrade jag det lite. Välkomna!

RSS 2.0